Frakt & retur

På aplareds.se ska du självklart få beställa hem och testa och skicka tillbaka om något inte skulle passa. Vi erbjuder fri frakt, 1-3 dagars leveranstid och 120 dagars öppet köp, vilket innebär att du har hela 120 dagar på dig att bestämma dig/begära retur efter att du mottagit varan.

För att vara berättigad till retur måste varan vara i originalskick, oanvänd och med taggar, etiketter och skickas tillbaka i originalförpackning. Du behöver också kunna uppvisa ett kvitto eller bevis på köpet.

För att genomföra en retur kontaktar du kundtjänst på info@aplareds.se och uppger ordernummer, vilken/vilka varor du vill skicka tillbaka och gärna varför. Efter att vi accepterat din retur skickar vi en retursedel tillsammans med instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka utan att man först varit i kontakt och begärt retur accepteras inte.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor/returer utanför Sverige på info@aplareds.se.

Skador & Problem

Det är viktigt att du kontaktar oss direkt när du mottagit varan om något skulle vara fel, att varan är defekt, skadad eller om du råkat få fel artikel. Detta för att vi ska kunna utvärdera problemet och kompensera dig.

Eftersom vi använder oss av Ascolite Tråd när vi sätter fast knapparna i våra skjortor så lämnar vi livstids knappgaranti. Detta innebär att om en knapp mot förmodan skulle lossna så hjälper vi dig att sy dit en ny, detta förutsatt att inget handhavande fel ligger bakom att knappen lossnat. Skulle detta hända så kontaktar du kundtjänst på info@aplareds.se så hjälper vi dig.

Undantag/Ej återlämnande artiklar

Vissa varor kan dessvärre inte returneras. Detta kan exempelvis gälla specialbeställningar, skjorta med kortare/förlängd ärm, skjorta med specialkrage etc. Vi accepterar inte retur/återbetalning av presentkort. För frågor eller funderingar kring din vara/retur är du hjärtligt välkommen att kontakta info@aplareds.se.

Byten

Det snabbaste och enklaste sättet att säkerställa att du får vad du vill är att returnera varan du har och när returen har godkänts gör du ett separat köp för den nya varan. För byten tar vi enbart ut en returfrakt och du har fortfarande fri frakt på din nya försändelse.

Återbetalningar

Vi kommer meddela dig så snart vi har fått och kontrollerat din retur om återbetalningen godkändes eller inte(normalt inom 7-10 dagar). Om returen godkänns återbetalas du automatiskt ursprungssumman exklusive returfrakten om 75 kr. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.

16.08.2021